Zelf de planken op bij GOOV?

GOOV heeft in november 2021 na de audities nieuwe leden mogen verwelkomen.
Houd deze pagina in de gaten, als er nieuwe audities worden gepand, zie je dat als eerste hier! 

(Natuurlijk mag je altijd contact opnemen!

Ben je aanwezig geweest bij een optreden van GOOVMuziektheater en denk je: “Dat wil ik ook” of denk je: “Ik wil het wel, maar kan ik het ook?”, kom dan langs want je bent vaak tot meer in staat dan je zelf denkt. Misschien ben je op de GOOV-site terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een plezierige invulling van je vrije tijd. Je kunt vrijblijvend een repetitieavond bijwonen. Neem hiervoor contact met ons op: ledencontactgoov@gmail.com of telefonisch: 06-44444219. Als je de smaak te pakken hebt kun je meedoen met een auditie. De wekelijkse koorrepetities vinden plaats in Groningen op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur.

De leeftijd van de leden ligt tussen de 18 en 60 jaar. De gemiddelde leeftijd is plusminus 35 jaar. Er zijn 40 à 50 leden. De contributie bedraagt €27 per maand.

Bij het toewerken naar een voorstelling zullen er extra repetities worden gehouden. In de maanden voor de première zullen we ook weekenden benutten om, samen met het orkest, te repeteren. Ieder lid ontvangt tijdig een repetitieschema.

Van ieder lid wordt verwacht dat hij/zij zitting neemt in één van de commissies. GOOVMuziektheater heeft de volgende commissies: Productiekeuze, Publiciteit, Ledencontact, Bar & Feest, Subsidie & Sponsor, Muziek & Orkest. Verder is er een decor-, kostuum- en verfploeg. Ieder lid kan dus, afhankelijk van je beschikbare tijd, een bijdrage leveren aan de productie.