Een blik achter de schermen

Een aantal weken na de succesvolle tweede reeks voorstellingen van 'We Zien Elkaar' zijn de leden van onze musicalvereniging vol enthousiasme begonnen aan het volgende project: 9 to 5: The Musical!

Deze musical, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1980, volgt het verhaal van drie vrouwen die werken bij Consolidated Industries. Ze werken hard, maar worden op verschillende manieren slecht behandeld door hun baas, Franklin Hart Jr. Het is een krachtig verhaal over vriendschap, verzet en het belang van gelijkwaardigheid.

Het repetitieproces is begonnen met het rustig instuderen van de eerste ensemblenummers. Vervolgens hebben we ledenaudities gehouden, waarbij we tien nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. Begin maart zijn de rollen verdeeld, maar hoe dat precies is afgelopen houden we nog héél even voor ons 🤫.

In mei hadden we onze eerste repetitiedag voor *9 to 5*. Hierbij hebben we de eerste helft van de eerste akte doorgenomen. Bekijk de foto’s onder dit artikel voor een impressie van deze dag.

We hebben het seizoen afgesloten met een doorloop van de eerste akte. Na de zomer openen we het nieuwe seizoen met een repetitiedag om weer fris van start te gaan.

Ben je benieuwd naar deze voorstelling? 9 to 5 is van 4 tot en met 7 juni 2025 te zien in de kleine zaal van De Oosterpoort. De kaartverkoop is nog niet gestart, maar wil je graag op de hoogte blijven? Volg dan onze social media!