Het is eindelijk zo ver!

Kaartverkoop 'We zien elkaar' is begonnen!

Na lang repeteren is het eindelijk zover: van 14 tot en met 17 september en van 26 tot en met 29 oktober 2023 staat GOOV Muziektheater op de planken met de musical ‘’We zien elkaar’’. De première is op donderdag 14 september.

Ben Smit, Jan Veldman, Jan Meiborg en Piet Roorda hebben samengewerkt aan de vormgeving van het nieuwste eigen stuk. Koos Kerstholt is de inspiratiebron voor deze vrolijke en kleurrijke muziektheater voorstelling, die zijn kernverhaal vindt in Groningen. Het publiek is te gast in de kroeg van Koos, met eigenzinnige gasten, jazz, liefde en leed. De voorstelling is tegelijkertijd een ode aan Groningen en een van haar meest markante inwoners, en aan vrijheid, saamhorigheid en cultuur die wordt gedragen door de klanken van jazz in de jaren '50.

We zijn al vele maanden aan het repeteren, repeteren, en nog eens repeteren! Daarnaast zijn onze eigen kostuumcommissie, decorcommissie en het enige echte GOOV orkest nu ook begonnen met voorbereidingen treffen. Ben jij van van GOOV, fan van Bij Koos Kerstholt, fan van musicals/muziektheater, of gewoon fan van Groningen? 

Koop dan nu je kaartje 'We zien elkaar'! We kijken er naar uit je te mogen ontvangen. 

Koop nu kaartjes!